top of page
3D laser scanning ruwbouw Buros Building Support

over Buros...

Buros Building Support bv is een nieuw bedrijf dat inspeelt op de digitalisering van de bouwwereld.

Met 20 dienstjaren op de teller heeft bestuurder en eigenaar Stijn Janssen een grote ervaring opgebouwd van bouwkundig tekenaar tot project manager binnen een grote bouwfirma. Steeds speelde een sterke uitbouw van digitale tools een grote rol in het groeiproces mede dankzij de grote persoonlijke interesse in nieuwe software en andere tools die het leven van een bouwprofessional aanzienlijk vergemakkelijken.

Anno 2019 staat een volgende enorme grote stap voor de deur: 3D laserscanning. Samen met BIM moduleren waarschijnlijk een even grote stap als indertijd van de fysieke tekentafel naar digitaal tekenen. Misschien zelfs nog een stap verder!

Deze nieuwe technieken leveren een massa data op die met de nodige kennis moet verwerkt worden. En daarin wil Buros Building Support bv zich nu als specialist ter zake in onderscheiden en u als bouwprofessional ondersteunen. Het opmeten via 3D laser scanning, het aanleveren van werkbare puntenwolken, het maken van 3D modellen of 2D aanzichten. Deze techniek zal u verbazen. Hoewel de techniek een nauwkeurigheid van 5mm ambieert halen we in sommige gevallen zelfs een nauwkeurigheid tot maar liefst +/-1mm! Ontdek meer over 3D laser scannen op onze website.

Maar ook voor project opvolging kan u bij ons terecht. Via gedreven project management nemen wij uw projecten ten harte en zorgen voor een opvolging binnen uw budget en planning. 

Neem snel contact op om te kijken hoe wij u kunnen helpen.

Buros bv, Building Support voor uw project!

contact

contacteer ons.

CB_Lid_Multimedia_logo_NL.png
EUKA_logo_2019.png

BUROS - Building Support bv

Hoogstraat 8/001

B 3960 BREE

België

t: +32 460 968 017

m: contact@buros.info

  • Facebook pagina Buros bvba
  • LinkedIn pagina Buros bvba

Bedankt voor uw bericht, we trachten u zo snel mogelijk te antwoorden.

bottom of page