top of page
3D Laserscanning | Virtual Reality Tours | Bouwkundig project ondersteuning

BUROS bv

3D LASER SCANNEN

 

Buros beschikt over een eigen Faro Focus S70 3D Laserscanner en volgt de verdere evoluties op de voet. De techniek van laser scannen is relatief nieuw en opent een waaier aan toepassingen die voor u als bouwprofessional het werk vergemakkelijken zodat uw focus ligt daar waar u goed in bent. Onze Focus S70 staat klaar voor u...

 

VR TOUR

 

Eén beeld zegt meer dan duizend woorden leert ons het gekende spreekwoord. Maar een Vitural Reality Tour doet nog veel meer. Laat mensen door uw project navigeren via uw eigen website, Google Streetview of via hun eigen smartphone. Buros verzorgt het voor u allemaal dankzij onze eigen Ricoh 360° camera. 

 

BUILDING SUPPORT
 

Met een ruime ervaring aan project management in vooral interieur projecten is Buros ook uw ideale partner voor de begeleiding van uw project. Of het nu gaat van project opvolging, project voorbereiding, bouwkundig tekenwerk via Autocad, Revit of Sketchup. U kan ons contacteren en we bekijken graag welke ondersteuning wij u kunnen bieden. 

 

3D PRINTING

 

3D printen, dat kan ok!

We beschikken over een Leapfrog 3D printer die we inzetten voor expertimenteel 3D printen. Ook voor het maken van proefstukken of kleine onderdelen kan u bij ons terecht. Op de pagina van 3D printen kan u enkele voorbeelden zien als P&O concept, voor enkele Problemen zochten wij 3D geprinte Oplossingen.

 

OVER ONS

BUROS bvba is een nieuw bedrijf dat inspeelt op de digitalisering van de bouwwereld. Met 20 dienstjaren op de teller heeft bestuurder Stijn Janssen een grote ervaring opgebouwd van bouwkundig tekenaar tot project manager binnen een grote bouwfirma. Steeds speelde een sterke uitbouw van digitale tools een grote rol in het groeiproces mede dankzij de grote persoonlijke interesse in nieuwe software en andere hulpmiddelen die het leven van een bouwprofessional aanzienlijk vergemakkelijken. 

Anno 2019 staat een volgende enorme grote stap voor de deur: 3D Laserscanning. Samen met BIM moduleren waarschijnlijk een even grote stap als indertijd van de fysieke tekentafel naar digitaal tekenen, misschien zelfs nog een stap verder! En net daarin wil BUROS - building support - bv zich gaan specialiseren. Het opmeten via 3D Laserscanning, het aanleveren van werkbare puntenwolken, het maken van 3D BIM modellen of 2D aanzichten van de scans of het opvolgen van uw projecten. 

Neem snel contact op om te kijken hoe wij u kunnen helpen.

CONTACT US

CB_Lid_Multimedia_logo_NL.png

BUROS bv

Hoogstraat 8/001

B 3960 BREE

België

tel. +32 460 968 017

  • Facebook pagina Buros bvba
  • LinkedIn pagina Buros bvba

Bedankt voor uw bericht, we trachten u zo snel mogelijk te antwoorden.

bottom of page